Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri seară, pe DN 1A, în judeţul Dâmboviţa, fiind activat Planul roşu de intervenţie. Potrivit IGSU, sunt 11 persoane rănite, toate fiind transportate la spitale din Bucureşti, conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit IGSU, în urma accidentului rutier, 11 persoane au fost rănite, iar după evaluarea medicală efectuată la faţa locului, acestea au fost transportate la 3 unităţi spitaliceşti din Bucureşti.

Astfel, 5 au fost preluate de ambulante SAJ, 4 de către ambulanţe SMURD, o persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă (UTIM) şi o persoană preluată de elicopterul SMURD.

Toate persoanele sunt conştiente, a precizat IGSU.

UPDATE - "La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz", a anunţat ISU Dâmboviţa.

Au fost alocate 9 ambulante SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti - Ilfov.
 
De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, accidentul s-a produs pe DN 1A, la Cocani, iar din primele date reiese că un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit şi că ar fi rănite 9 persoane.

Pentru optimizarea acţiunilor de răspuns a fost activat Planul Roşu de intervenţie la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat ISU.

Circulaţia este blocată.

Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.