Unsprezece persoane au fost duse la audieri în urma celor 13 percheziţii făcute,miercuri, în Constanţa, Ialomiţa şi Brăila, acestea fiind acuzate de furtul a aproximativ 500 de tone de uree, în valoare de 1,3 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că în urma percheziţiilor au fost ridicate sumele de 5.260 de euro, 2.450 de dolari, aproximativ 39.000 de lei.    
“În urma celor 13 percheziţii domiciliare efectuate de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au fost ridicate 11 telefoane mobile, un laptop, 5.260 de euro, 2.450 de dolari, aproximativ 39.000 de lei, precum şi alte bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie. 11 persoane au fost conduse la audieri”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Astfel, au fost făcute 13 percheziţii, dintre care zece în judeţul Constanţa, două în judeţul Ialomiţa şi una în judeţul Brăila. 
“Din cercetări, a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane - angajaţi ai unei societăţi comerciale din portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale - ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăţi comerciale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei”, a mai precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.