Un jandarm a găsit, pe pârtia din staţiunea Rânca un portofel cu 1.200 de euro, 3.000 de lei şi acte. Alături de acestea era un bon primit de cazare, pe baza căruia a identificat proprietarul şi i-a înapoiat bunurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”1.200 euro, 3000 lei, acte de identitate şi alte documente personale - toate într-un portofel pierdut! Din fericire, găsit de colegul nostru plutonier adjutant Parşucă Vasile, din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Balş”, a transmis, duminică, Jandarmeria Română.  

Sursa citată a precizat că jandarmul se afla sâmbătă pe pârtia de la Rânca, judeţul Gorj când a observat, căzut, portofelul cu pricina.  

”Printre bani şi documente a găsit şi bonul primit la cazare în staţiune şi astfel l-a găsit pe posesor imediat. Îl felicităm şi noi pe Vasile pentru gestul său şi spiritul civic de care dă dovadă de fiecare dată”, a mai transmis Jandarmeria.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.