Un bărbat a intrat dezbrăcat în lacul din Parcul Herăstrău şi a încercat să prindă una dintre lebedele din ţarcul amenajat pentru păsări, acesta fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi (luni, n.r.), în jurul orei 10, în parcul Herăstrău, a fost depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a intrat dezbrăcat complet în apa lacului, încercând să ajungă la ţarcul special amenajat pentru păsări. Intenţia sa a fost de a captura una din lebedele aflate în zona respectivă”, arată Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Un echipaj al Serviciului Ordine şi Linişte Publică din Poliţia Locală a Capitalei şi poliţişti de la Secţia 2 l-au preluat pe bărbat, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

"Tânărul - care la controlul medicilor de pe ambulanţă nu a prezentat probleme psihice şi nici nu a fost depistat ca fiind sub influenţa alcoolului - a refuzat să-şi explice gestul”, a precizat Poliţia Locală.

Bărbatul este cunoscut de poliţişti, pentru că a făcut de mai multe ori scandal şi a fost amendat, dar este pentru prima dată când pe numele lui se deschide un dosar penal, au declarat pentru News.ro, oficiali din Poliţia Capitalei.

Aceştia au precizat că bărbatul a fost văzut de bodyguarzii unei firme de pază când intra dezbrăcat în lac şi, pentru că a refuzat să iasă, au fost chemaţi poliţiştii locali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.