Un adolescent de 16 ani care s-a urcat pe un tren, duminică seară, cel mai probabil pentru a-şi face un selfie, a murit electrocutat, în Gara Focşani. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică seară, poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că, în Gara Focşani, un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren.

Acolo s-au deplasat poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi un echipaj al SAJ Vrancea.

Din primele informaţii, trupul adolescentului se află pe vagon, fiind aşteptaţi reprezentanţii CFR pentru a scoate linia de sub tensiune şi a se putea interveni.

De asemenea, primele date arată că el este din judeţul Vrancea.

Poliţiştii au stabilit că minorul s-ar fi urcat pe pasarela nefuncţională care traversează liniile din staţie, cu intenţia de a coborî pe vagon. Cel mai probabil el ar fi vrut să îşi facă un selfie pe ganitura de tren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.