Concertul pe care trupa Carla's Dreams din Republica Moldova îl susţinea, vineri seară, la Mall Galeria din Piatra Neamţ a fost întrerupt, membrii formaţiei anunţând pe Facebook că mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a făcut rău din cauza "temperaturii imposibil de suportat" şi că vor "acţiona legal" şi vor depune plângeri la Poliţie, ei rugând cetăţenii să se solidarizeze în acest caz pentru că "putea fi mai rău".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj pe Facebook, membrii formaţiei Carla's Dreams spun că temperatura din locul în care susţineau concertul a fost imposibil de suportat, existând mai multe persoane care şi-au pierdut cunoştinţa şi fiind necesară intervenţia echipajelor de la Ambulanţă.

FOTO: vestea.net
FOTO: vestea.net

 "Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatură imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal. Oamenii au venit la un concert, şi nu la «mall» şi, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, vă rugăm să ne scrieţi pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a «sensibiliza» afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoana scoasă de ambulanta din sala supraplină!", arată membrii trupei din Republica Moldova.

FOTO: vestea.net
FOTO: vestea.net

Ei mai spun că "nu se vor lăsa" şi îi roagă pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz.

"Nu ne vom lăsa şi îi rugăm pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plângere la poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. (..) P.S.: Să răspundă", mai spun membrii Carla's Dreams.

Concertul Carla's Dreams a avut loc la Mall Galeria din Piatra Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.