Trei copii de patru luni, un an şi doi ani au murit într-un incendiu care a cuprins camera în care locuiau, în localitatea Parava, din judeţul Bacău, pentru stingerea incendiului intervenind pompierii de la Adjud, judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, incendiul a fost anunţat în jurul orei 19.50, la o locuinţă din satul Parava, judeţul Bacău, zona intrând în sarcina pompierilor de la secţia din Adjud.

La faţa l.ocului, s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii au constatat că focul cuprinsese o cameră de locuit, iar când au intrat în respectiva încăpere au găsit cadavrele a trei copii. 

Cei trei copii erau carbonizaţi, ei având vârste de patru luni, un an şi doi ani.

Tatăl copiilor este plecat în străinătate, iar mama le-a declarant anchetatorilor că plecase pentru scurt timp ca să aducă apă.

Conform ISU Vrancea, incendiul în urma căruia au murit cei trei copii a fost provocat de jarul căzut din soba cu care femeia încălzea camera în care locuia cu copiii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.