Trei agenţi de pază de la două cluburi care funcţionează în Centrul Vechi din Bucureşti sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni de purtare abuzivă, după ce în ultimul an mai mulţi clienţi ai celor două cluburi au reclamat la Poliţie că au fost agresaţi în timp ce se aflau în club. Unul dintre agenţii reclamaţi, suspectat de 11 fapte de purtare abuzivă, este arestat preventiv, ceilalţi doi fiind cercetaţi sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul în acest caz a fost deschis în condiţiile în care în perioada iulie 2021 – mai 2022, Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi a primit mai multe plângeri penale în care persoane vătămate reclamau faptul că, în timp ce se aflau în două cluburi din sectorul 3, au fost agresate de agenţii de pază.
„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 35 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor”, transmite, miercuri, Poliţia Română. 
Săptămâna aceasta, luni, cei trei au fost duşi la audieri, iar în baza probatoriuluiau fost reţinuţi. Marţi, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea a unsprezece infracţiuni de purtare abuzivă, a fost arestat preventiv prin decizie a instanţei de judecată. Ceilalţi doi, suspectaţi de săvârşirea a trei infracţiuni de purtare abuzivă, sunt cercetaţi sub control judiciar. 
„De asemenea, se efectuează cercetări, pentru a se stabili dacă bărbaţii erau angajaţi cu forme legale în cadrul celor două cluburi. Cercetările sunt continuate de către Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.