Circulaţia rutieră pe DN 1A Ploieşti - Braşov întreruptă, joi seară, timp de câteva zeci de minute, după ce un autotren a rămas în pană, iar din rezervor s-a scurs motorină pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri, a fost reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Prahova anunţă că traficul rutier a fost reluat pe DN 1A, începând cu ora 20.00, după aproximativ jumătate de oră. 

DN 1A, în zona Cheia - Măneciu, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, a fost închis circulaţiei după ce din rezervorul unui TIR s-a scurs motorină pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, declara că TIR-ul a rămas în pană şi are o defecţiune, nefiind vorba despre un accident. 

DN 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi este ciruclat în special de vehiculele de mare tonaj care nu au acces pe DN 1 în timpul săptămânii ziua şi în perioada weekend-ului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.