Traficul este restricţionat, luni, pe drumul naţional (DN) 1, în zona oraşului Comarnic din judeţul Prahova, unde două macarale acţionează pentru ridicarea unei cisterne încărcate cu spumă poliuretanică lichidă, care a derapat şi a ieşit de pe carosabil. La ora transmiterii acestei ştiri, în zona în care s-a produs accidentul se circulă pe o bandă, alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, luni, că pe DN1 se circulă pe o bandă alternativ, la ora transmiterii acestei ştiri, în zona Văii Şipotelor din oraşul Comarnic. Două macarale acţionează acolo pentru ridicarea unui autotren care a ieşit în afara carosabilului din cauză că şoferul nu a adaptat viteza şi a derapat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 4.10.

Autocisterna de capacitate mare este încărcată cu spumă poliuretanică lichidă.

În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.