Un bărbat de 50 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a transportat 750.000 de ţigarete netimbrate ascunse în spatele unor lăzi cu mere. Întreaga cantitate a fost confiscată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul care a transportat ţigaretele de contrabandă a fost oprit pe Calea Şagului din Timişoara.
 
”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Timişoara, au descoperit 750.000 de ţigarete netimbrate, într-un autovehicul, în municipiul Timişoara. Astfel, poliţiştii au acţionat pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, fiind oprit un autovehicul, care, potrivit documentelor, transporta mere. În urma verificărilor efectuate, în spatele a 20 de paleţi cu lăzi cu mere, poliţiştii au descoperit 750.000 de ţigarete netimbrate”, transmite IPJ Timiş.
 
Întreaga cantitate de ţigarete a fost confiscată.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penalpentru infracţiunea de contrabandă.
 
Vonducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.