O maşină în care se aflau 10 persoane, două călăuze şi opt migranţi, a fost implicată într-un accident rutier, marţi seară, în judeţul Timiş. MIgranţii au fost transportaţi la spital, dar poliţiştii au constatat că două persoane, respectiv călăuzele, au fugit, astfel că au pornit în căutarea lor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc marţi seară, în localitatea Periam din judeţul Timiş.
 
"În cursul acestei seri, 28.06.2022, în jurul orei 19:13, poliţiştii Oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Periam s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu mai multe victime. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicat un autoturism, în care se aflau 10 persoane, 8 dintre acestea, cetăţeni străini, fiind transportate la spital în municipiul Timişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au constatat că lipsesc călăuzele migranţilor. 
 
"De asemenea, în urma verificărilor efectuate a reieşit că 2 persoane (conducătorul auto si un pasager) au părăsit locul faptei, poliţiştii efectuând investigaţii în vederea depistării acestora”, spun poliţiştii.
 
A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului. 
 
Au fost sesizaţi şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.