Pirotehniştii au găsit un sandwich şi două sticle de Pepsi şi Prigat în sacoşa abandonată într-un tren de metrou, pentru care vineri seară au fost evacuaţi călătorii din staţiile de la Eroilor până la Timpuri Noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Pirotehniştii au găsit Pepsi, Prigat şi un sandwich în sacoşa abandonată într-un tren de metrou

"În urma controlului pirotehnic de la metroul, tras la remiza de la Unirii, s-a găsit o sticlă de Pepsi, una de Prigat şi un sandwich”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Traficul la metrou a fost reluat, a precizat sursa citată.

Poliţia Capitalei a mai arătat că decizia de evacuare a călătorilor din staţiile de metrou, după ce într-un tren a fost găsită o sacoşă abandonată, a apartinut Metrorex.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat, vineri seară, că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti, care au găsit în sacoşa abandonată băuturi răcoritoare şi un sandwich. 

Staţiile de metrou de la Eroilor la Timpuri Noi au fost evacuate, vineri seară, după ce într-un tren care circula dinspre Izvor a fost găsit un colet suspect.

Poliţia Capitalei a anunţat că se fac verificări la o garnitura de metrou în care este o sacoşă abandonată.

Potrivit sursei citate, circulaţia la metrou este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.