Un bărbat de 54 de ani şi un copil de nouă ani, cetăţeni străini, au fost transportaţi la spitale din Sibiu, luni după-amiază, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de un autoturism, pe Transfăgărăşan. Traficul se desfăşoară alternativ, între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 7C - Transfăgărăşan, între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârţişoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus. Conducătorul motocicletei, în vârstă de 54 de ani, şi un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe moto, cetăţeni străini, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital conştienţi", a precizat Poliţia Judeţeană Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, copilul a fost transportat de un echipaj SMURD al Punctului de Lucru Avrig la CPU Luther, având un traumatism la un picior, iar bărbatul a fost preluat de un echipaj SAJ, pentru a fi fus la UPU Sibiu.

Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Teleorman.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Traficul se desfăşoară alternativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.