Un bărbat şi o femeie au fost răniţi în urma accidentului produs, marţi dimineaţă, pe DN 14, în judeţul Sibiu, şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, bărbatul fiind inconştient. Traficul rutier între Sibiu şi Sighişoara a fost deblocat, iar în prezent se circulă normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că un bărbat de 44 de ani a rămas încarcerat, fiind scos din autoturism de pompieri.

”Bărbatul este în stare gravă, inconştient şi intubat şi a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe de către SMURD”, au precizat reprezentanţii ISU.

Potrivit sursei citate, în accident a fost rănită şi o femeie, care este conştientă şi care a fost preluată de o salvare a Serviciului de Ambulanţă şi transportată tot la Spitalul Judeţean Sibiu.

Poliţiştii au anunţat că traficul rutier în zona producerii accidentului a fost reluat.

Două maşini care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe DN 14, între localităţile Şura Mare şi Slimnic, circulaţia între Sibiu şi Sighişoara fiind blocată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.