Circulaţia rutieră pe DN 14, între Sibiu şi Sighişoara, este întreruptă, marţi dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit, unul dintre şoferi fiind încarcerat. Primele informaţii arată că o altă persoană a fost rănită, mai multe echipaje de Poliţie şi pompieri ajungând la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, marţi, corespondentului News.ro, că două maşini care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit pe DN 14, între localităţile Şura Mare şi Slimnic, circulaţia între Sibiu şi Sighişoara fiind blocată.

”Cauza probabilă este viteza neadaptată. Unul dintre şoferi este încarcerat, iar traficul este complet blocat”, a precizat Elena Welter.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au precizat că o altă persoană a fost rănită şi necesită îngrijiri medicale, dar nu se cunoaşte deocamdată cât de gravă este starea celor doi răniţi.

Mai multe echipaje de intervenţie se află la locul accidentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.