Doi adolescenţi din judeţul Sibiu, care se afIau pe sănii trase de o maşină, au fost accidentaţi, marţi seară, de alt autoturism. Ambii au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD în zona localităţii Stejărişu la un accident rutier în care două persoane aflate pe două sănii trase de un autoturism au fost accidentate de un alt autoturism venit din contrasens”, a transmis, marţi seară ISU Sibiu.  

Echipajele SMURD şi SAJ sosite la faţa locului au acordat îngrijiri medicale celor doi minori de 14,  respectiv 15 ani care au fost transportaţi la CPU Agnita, conştienţi cu traumatisme la membrele inferioare. 

”Politiştii rutieri care s-au deplasat la fata locului au constatat că un conducător auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu maşina 6 sănii pe care se aflau mai mulţi tineri. Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic in vârsta de 38 de ani), moment in care 2 dintre sănii ar fi alunecat şi ar intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism”, au prcizat, la rânsul lor, poliţiştii.  

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur in aerul expirat.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.