Treisprezece persoane au fost rănite şi transportate la spital, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o autoutilitară, marţi, pe DN1H, între Zalău şi Şimleu Silvaniei, traficul fiind oprit în localitatea Vîrşolţ până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic din Poliţia Română, accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, pe DN1H Zalău - Şimleu Silvaniei, în localitatea Vîrşolţ, fiind implicate un microbuz şi o autoutilitară.

În urma impactului au fost rănite 13 persoane, acestea fiind transportate la spital, au precizat reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj fiind solicitaţi să intervină pentru descarcerarea şoferului microbuzului, care este în stare mai gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Lucian Jacodi.

Acesta a precizat că în urma accidentului s-a activa planul roşu de intervenţie, toate victimele fiind transportate la spital.

Pompierii au intervenit cu trei amulanţe SMURD, iar la locul accidentului au fost trimise şi mai multe maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a mai spus Jacodi.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri ale DN1H, în localitatea Vîrşolţ, circulaţia fiind deviată pe străzi palalele cu drumul naţional.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că circulaţia va fi reluată după finalizarea cercetărilor la faţa locului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.