Pompierii argeşeni au salvat, sâmbătă seară, un pui de căprioară care s-a rătăcit de mama sa şi a ajuns pe străzile municipiului Piteşti, căzând într-un canal de acumulare a apei. Animalul, care a fost rănit, a fost predat specialiştilor, pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seară, în cartierul Turceşti din municipiul Piteşti pentru salvarea unui pui de căprioară, care a căzut într-un canal de acumulare a apei.
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, salvatorii au coborât şi au reuşit să scoată în siguranţă puiul de căprioară. Animalul era speriat, ud şi suferise o rană la piciorul stâng din spate. Puiul a primit îngrijiri medicale, iar pompierii l-au predat specialiştilor de la Biobaza Smeura, care îl vor îngriji.
În urmă cu două săptămâni, tot în judeţul Argeş, echipaje ale Jandarmeriei au salvat un pui de urs căzut între stânci, în apă, pe un teren foarte accidentat, pe un traseu montan din Făgăraş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.