Trei persoane din judeţul Prahova au fost reţinute de către poliţişti, vineri după-amiază, fiind suspectate de comiterea infracţiunii de furt într-un dosar în care anchetatorii cercetează dispariţia mai multor componente de la sonde de petrol, cei trei fiind suspectaţi că fie au folosit fierul în propria gospodărie, fie l-au vândut la centre de reciclare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii prahoveni au reţinut, vineri după-amiază, trei bărbaţi suspectaţi că în cursul anului trecut au furat componente de la instalaţii petroliere anplasate în zona ruralăî din jurul municipiului Ploieşti.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahpva, cei trei sunt suspectaţi că, în perioada mai - decembrie 2016, au furat  stâlpii şi plasa metalică ce asigurau perimetrul din jurul sondelor, dar şi componente propriu-zise ale instalaţiilor de extracţie a petrolului în zonele Păuleşti şi Bucov.

Ulterior, piesele metalice fie erau folosite în gospodărie, fie erau vândute la centre de reciclare a materialelor feoase.

Vineri dimineaţă, poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliile celor trei suspecţi, două dintre descinderi având loc în comuna Lipăneşti şi una în oraşul Boldeşti Scăieni, cei trei fiind ridicaţi şi duşi la audieri.

Poliţiştii au evaluat în acest dosar un prejudiciu de 26.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.