Un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova şi salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin, duminică, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat care s-a rănit la cap după ce a căzut de pe o stâncă. Misiunea este mult îngreunată de terenul accidentat, care face deplasarea către victimă foarte dificilă. Echipele de intervenţie au ajuns la bărbatul rănit, el fiind preluat pentru a fi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Echipajele medicale au ajuns la locul în care se află bărbatul rănit.
 
Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat pentru News.ro că este vorba despre un cioban în vârstă de 55 de ani, care a căzut 8-10 metri de pe o stâncă pe care a urcat în căutarea unui ied. Bărbatul a suferit o plagă deschisă de 8 centimetri la frunte, o fractură la gamba stângă şi o fractură la mâna dreaptă. El a fost preluat de către salvatori pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Un echipaj medical de la la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova intervine, duminică, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de aproximativ 50 de ani care s-a lovit la cap după ce a căzut, într-o zonă accidentată, au declarat pentru News.ro reprezentanţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.
 
Accidentul a avut loc în zona Piatra lui Crai, primele date arătând că bărbatul a căzut aproximativ cinci metri în gol, de pe o stâncă, potrivit ISU Prahova, care acţionează în sprijinul echipajului medical de la ambulanţă.
 
Până la ora transmiterii acestei ştiri, echipajul medical nu a reuşit să ajungă la victimă, deplasarea fiind dificilă din cauza terenului accidentat.
 
Conform datelor furnizate telefonic, bărbatul este politraumatizat şi a suferit o plagă deschisă la nivelul capului, el fiind conştient.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.