Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti anunţă că în dosarul penal deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo se fac cercetări pentru distrugere din culpă, fiind solicite documente privind societatea care deţine clubul, respectiv autorizaţii, de la instituţiile abilitate, iar la acest moment au loc audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat transmis sâmbătă, Parchetul Tribunalului Bucureşti spune că  în urma incendiului din club efectuează urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), cercetările fiind făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.

"În cauză, a fost asigurat perimetrul de interes şi a fost iniţiată cercetarea la faţa locului. Continuarea acestei activităţi este influenţată de faptul că incendiul nu a fost stins în totalitate până în prezent, precum şi de faptul că pericolul de prăbuşire a structurii nu a fost înlăturat. De asemenea, sunt solicitate de la instituţiile abilitate relaţii privind societatea comercială care deţine clubul în cauză (autorizaţii de funcţionare, avize, rapoarte de control). La momentul actual, se efectuează audieri în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incendiul şi este verificată starea persoanelor internate în urma incidentului", mai arată Parchetul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.