O tânără în vârstă de 22 de ani din judeţul Olt a fost ucisă în bătaie de către fratele ei, în vârstă de 24 de ani, el fiind cercetat pentru omor. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că, marţi, în jurul orei 02.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de un cadru medical de pe ambulanţă că a preluat o pacientă din oraşul Balş, pe care a transportat-o la Spitalul Orăşenesc Balş, unde i se efectuează manevre de resuscitare.
 
"La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş, care din primele verificări au stabilit faptul că o tânăra, în vârstă de 22 de ani, din oraşul Balş, ar fi fost găsită de fratele acesteia, în vârstă de 24 de ani, în locuinţă, pe pat, inconştientă şi cu sânge la gură. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia”, se arată în comunicat. 
 
Trupul tinerei a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei.
 
Poliţiştii au întocmit iniţial un dosar penal pentru ucidere din culpă. Apoi, în urma rezultatelor necropsiei şi ale investigaţiilor, a fost schimbată încadrarea juridică în infracţiunea de omor. 
 
Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
 
Potrivit anchetatorilor, tânăra şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de mai multe ori de către fratele său, în 14 şi 15 august.
 
Joi, fratele victimei a fost arestat preventiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.