O tânără de 32 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri seară, după un conflict cu concubinul său de 53 de ani în urma căruia bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, arată surse din cadrul Poliţiei Capitalei. Suspectul a fost reţinut pentru omor şi urmează ca sâmbătă să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conflictul a izbucnit vineri, în jurul orei 23.00, în apartamentul de pe strada Rombului din sectorul 5 al Capitalei al celor doi concubini, arată sursele citate. Bărbatul, într-un exces de gelozie, a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o de mai multe ori pe femeia cu care are cinci copii.

Cadrele medicale care au intervenit nu au reuşit să o salveze, ea nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

Sursele citate mai arată că, în momentul în care poliţiştii au intervenit, bărbatul de 53 de ani mirosea puternic a alcool. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti să decidă în cursul zilei de sâmbătă dacă emite un mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de omor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.