Nouă bărbaţi sunt cercetaţi după ce au achiziţionat droguri din Spania şi Olanda, apoi le-au vândut în cluburi şi localuri din Bucureşti. În urma percheziţiilor făcute de poliţişti şi procurorii DIICOT, au fost confiscate peste 1.200 de grame de cannabis şi aproape 1.000 de comprimate de ecstasy. Trei dintre bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un altul se află sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au desfăşurat o operaţiune de combatere a traficului de droguri de risc şi de mare risc în Capitală, în special în zona cluburilor şi localurilor, destructurând o reţea de distribuţie.

Astfel, în 15 octombrie, poliţiştii antidrog au făcut trei acţiuni de prindere în flagrant delict şi o percheziţie domiciliară, punând în aplicare patru mandate de aducere, în Sectorul 4. În urma acestor activităţi, au fost ridicate 735 de grame de cannabis, 200 de comprimate de ecstasy, 14.100 de lei, 50 de euro, trei cântare electronice de mare precizie, două mărunţitoare mecanice şi cinci telefoane mobile cu cartele sim.

Alte două acţiuni de prindere în flagrant au avut loc în perioada 19-20 octombrie, când au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, în Sectorul 2 al Capitalei.

În urma acestor activităţi, au fost ridicate 550 de grame de cannabis, 777 de comprimate de ecstasy, 11.500 de lei, două cântare electronice de mare precizie şi şapte telefoane mobile cu cartele sim.

Nouă bărbaţi ar fi procurat droguri din afara ţării, din Olanda şi Spania, le-ar fi transportat în România, iar apoi le-ar fi distribuit în Bucureşti, în special în cluburi şi localuri de agrement.

Bărbaţii, care au între 19 şi 31 de ani, sunt acum cercetaţi, trei dintre ei fiind arestaţi preventiv, iar unul a fost pus sub control judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.