Un bărbat şi-a pierdut viaţa, luni seară, după ce un autoturism a trecut peste el, în timp ce se afla întins pe şosea, pe un drum din judeţul Maramureş. Primele date arată că şoferul a trecut peste victimă cu roţile din dreapta ale autovehiculului, bărbatul decedând la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni, pe drumul naţional 18, în localitatea maramureşeană Tisa.
 
”Poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 50 de ani din Rona de Sus, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcţia municipiului Sighetu Marmaţiei către Bocicoiu Mare, a trecut cu roţile din dreapta peste un bărbat de 57 de ani din Sighetu Marmaţiei, care s-ar fi aflat întins pe mijlocul sensului de deplasare al autoturismului. Victima a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar din nefericire bărbatul a decedat”, a transmis Poliţia judeţeană Maramureş.
 
Poliţiştii care au făcut cercetarea la locul accidentului l-au testat pe şoferul autoturismului cu aparatul etilotest, constatând că acesta nu a consumat alcool.
 
Împrejurările în care a avut loc accidentul sunt cercetate în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.