Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un vagon al unui tren de călători care circula între Braşov şi Mediaş, incidentul având loc în apropierea staţiei Augustin. Nicio persoană nu a fost rănită, în tren fiind aproximativ 15 persoane, care au plecat spre destinaţie cu alte mijloace de transport, a transmis CFR Călători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au transmis că un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un vagon de tren, între Augustin şi Racoş. Acolo s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD din cadrul ISU Braşov şi două autospeciale de la SVSU.

Conform surse citate, nu au fost înregistrate victime.

Trenul era compus din locomotivă şi două vagoane.

FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov

Potrivit CFR Călători, incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00, la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe relaţia Braşov-Mediaş. Incidentul s-a produs în apropiere de staţia Augustin.

"În tren se aflau în jur de 15 de persoane care au plecat spre destinaţie cu alte mijloace de transport. Nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii incendiului", a arătat CFR Călători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.