Trei persoane care se deplasau pe jos, în zona unui pasaj rutier din localitatea Ciurea, judeţul Iaşi, au fost lovite de tren, marţi seară, iar o femeie şi un bărbat au murit. O femeie de aproximativ 40 de ani a fost rănită, fiind preluată de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Iaşi, în zona pasajului rutier spre Bârnova, localitatea Ciurea, trei persoane au fost lovite de trenul Bucureşti -Iaşi.

Către locul intervenţiei au fost direcţionate mai multe echipaje, acestea constatând că victimele sunt două femei şi un bărbat.

O femeie de aproximativ 20 de ani şi un bărbat de 40 de ani au murit, în timp ce o femeie de 40 de ani a fost rănită, fiind preluată de echipajele medicale.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii acecidentului. Cele trei persoane se deplasau pe jos, în zona pasajului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.