O femeie pe care vecinii nu au mai văzut-o de câteva zile a fost găsită, luni, decedată în propria locuinţă. Poliţiştii au stabilit că decesul nu a survenit în condiţii suspecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea uşii unei case pe strada 8 Martie din municipiul Târgu-Jiu. Vecinii semnalau faptul că proprietara nu răspunde şi nu a mai fost văzută de câteva zile”, a transmis, luni, ISU Gorj.  

Sursa citată a precizat că la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu care a intervenit pentru de deblocare uşii imobilului. 

”Din păcate, în interior a fost găsită o persoana de sex feminin, în vârstă de 71 de ani, decedată”, au mai precizat pompierii.  

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care din primele verificări au stabilit că decesul nu a survenit în condiţii suspecte.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.