O bătrână din Galaţi, cu probleme locomotorii, a fost atacată, luni, în propria casă, de câinele nepotului său. Jandarmii chemaţi la faţa locului au găsit un geam deschis la apartamentul aflat la parterul blocului, au reuşit să agaţe animalul şi l-au tras afară. Este vorba este un pitbull de 7 ani care devenise extrem de agresiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Jandarmeriei Galaţi, luni, o femeie a cerut ajutor după ce a fost atacată în propria locuinţă de un câine din rasa pitbull. 

În momentul în care au ajuns la adresa indicată, jandarmii nu au reuşit să pătrundă în interiorul locuinţe, deoarece animalul era agitat, se lovea puternic în uşă, iar proprietara apartamentului nu se putea apropia pentru a deschide. 

Jandarmii au aflat că în interiorul locuinţei se află o femeie în vârstă de 71 ani, bunica proprietarului câinelui, nepotul acesteia fiind plecat de acasă cu probleme personale.  

Fiul femeii, aflat şi el la faţa locului, a declarat jandarmilor că a fost sunat de către mama sa, care i-a spus că animalul este foarte agitat, are ochii roşii, a muşcat-o uşor şi nu o lasă să se dea jos din pat, împingând-o cu labele.  

Tot acesta a mai declarat jandarmilor că mama sa se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic şi că a încercat să intre în apartament, însă nu a putut intra deoarece cheia era în uşă. 

Jandarmii au observat că un geam al apartamentului aflat la parterul blocului este deschis. Au reuşit să agaţe animalul şi l-au scos din apartament pe fereastră.  

După ce au scos animalul din apartament, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor de la ecarisaj, care l-au preluat şi l-au transportat la padoc. 

Femeia a refuzat solicitarea unui echipaj medical de urgenţă. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.