Autorităţile locale din Sinaia au închis, vineri seară, drumul care urcă din staţiune către Cota 1.400 din Bucegi în urma accidentul soldat cu trei răniţi, produs în zonă, când o maşină a derapat într-o râpă adâncă de 20 de metri. Tot la Sinaia, pe două străzi au avut loc mai multe tamponări, dar fără victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, drumul care urcă din staţiunea Sinaia la cabana situată la Cota 1.400 din Masivul Bucegi a fost închis circulaţiei vineri seară. Măsura a fost luată după ce un autoturism în care se aflau trei persoane a derapat pe zăpadă şi a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri, toţi ocupanţii find răniţi.

Drumul care duce din staţiunea Sinaia spre Cota 1.400 se află în administrarea Primăriei Sinaia şi în fiecare iarnă autorităţile îl închid, interzicând accesul autovehiculelor. În anii precedenţi, reprezentanţii Primăriei au explicat că deszăpezirea acestui drum ar costa cât deszăpezirea a jumătate dintre străzile oraşului, motiv pentru care se recurge la închiderea drumului, turiştilor recomandându-li-se să urce la Cota 1.400 cu telegondola. 

Tot vineri, pe străzile Aosta şi Furnica din staţiunea Sinaia au avut loc mai multe tamponări, însă potrivit Poliţiei Prahova, niciuna cu victime.

Trei persoane au fost rănite, vineri după amiază, după ce autoturismul cu care circulau a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri pe drumul care urcă din staţiunea Sinaia la Cota 1.400 din masivul Bucegi. Acestea au reuşit să iasă din maşina care a aterizat pe roţi şi au urcat până pe marginea drumului, de unde au fost preluate de echipajele medicale şi duse la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.