Două persoane au fost rănite, miercuri, după ce două TIR-uri s-au ciocnit, pe DN 5, în localitatea Uzunu din judeţul Giurgiu, fiind solicitat un elicopter SMURD. Cele două automarfare - unul încărcat cu sticlă şi celălalt gol - s-au răsturnat în urma impactului, traficul fiind blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, un accident rutier s-a produs pe DN 5, în localitatea Uzunu, fiind implicate  două TIR-uri.

În urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată, pompierii intervenind pentru eliberarea acesteia. Ulterior, persoana a fost descarcerată, iar la locul accidentului a ajuns şi elicopterul SMURD solicitat.

Unul dintre TIR-uri este încărcat cu sticlă, celălalt fiind gol.

FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu spun că cele două TIR-uri, înmatriculate în străinătate, s-au răsturnat după ce s-au ciocnit, unul în şanţ, pe sensul către Giurgiu, şi unul pe carosabil pe sensul către Bucureşti.

Ambele sensuri de circulaţie ale DN 5 sunt blocate, fiind aşteptată o macara pentru repunerea pe roţi a celor două TIR-uri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.