Treizeci şi şase de percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în judeţul Dolj, la suspecţi de înşelăciune şi fals informatic, după ce aproximativ 100 de persoane au fost înregistrate în Registrul Naţional de Vaccinări deşi nu erau vaccinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că, miercuri dimineaţa, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fac 36 de percheziţii domiciliare, în judeţul Dolj, la persoane bănuite de înşelăciune şi fals informatic.
“Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie-octombrie 2021, aproximativ 100 de persoane, din mai multe localităţi din judeţul Dolj, prin intermediari, ar fi fost înregistrate, în mod nereal, în Registrul Naţional de Vaccinări, fără ca acestea să fi fost vaccinate”, se arată în comunicat. 
La acţiune participă şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dolj, ai Poliţiei Municipiului Craiova, Poliţiei Municipiului Calafat, precum şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.