Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au provocat un scandal în Târgu Jiu, în urma căruia unul dintre ei a înjunghiat două persoane. Victimele au fost transportate pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de doi bărbaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar pentru unul dintre ei şi pentru tentativă de omor. 
 
“În noaptea de 14/15 mai, în jurul orelor 01.00 – 01.30, la trecerea de pietoni situată pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Târgu Jiu, în zona staţiei de taxi, suspectul C.M.L. a lovit cu piciorul în autoturismul marca Ford K, condus de martora G.M.M., iar după ce autoturismul a oprit pentru ca ocupanţii să ceară explicaţii agresorilor, suspecţii C.R.N. şi C.M.L. s-au năpustit asupra persoanelor vătămate S.C.C. şi P.G.A., care coborâseră de pe bancheta din spate a autoturismului, lovindu-i cu pumnii şi picioarele în diferite zone ale corpului. În această împrejurare, suspectul C.R.N. a înjunghiat cu un cuţit în abdomen pe victima P.G.A., cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa, persoana vătămată fiind transportată la spital şi supusă unei intervenţii medicale de urgenţă”, se arată în comunicat. 
 
De asemenea, acelaşi tânăr a înjunghiat şi cealaltă persoană care coborâse din maşină, în zona fesei stângi, producându-i răni pentru care are nevoie de 16- 18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 
 
Cei doi agresori au fost reţinuţi, duminică seară, pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.