Un bărbat suspectat că a bătut proprietarul unui magazin de bijuterii din Sevilia pentru a afla unde ţine bunurile de valoare, victima decedând, a fost prins de poliţişti în municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa. Pe numele suspectului exista un mandat european de arestare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au depistat, în municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, un bărbat de 40 de ani, urmărit internaţional de autorităţile judiciare spaniole, în baza unui mandat european de arestare. În fapt, acesta, împreună cu alţi doi complici, ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde îşi ţine bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat”, a transmis, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursa citată a precizat că fapta de omor s-a întâmplat în luna august a anului trecut, la o bijuterie din oraşul Carmona, Sevilla.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reţinerii pentru  24 ore şi încarcerat în Arestul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti. Ulterior, a fost condus la Curtea de Apel Bucureşti, fiind arestat preventiv pentru 15 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.