Un bărbat din judeţul Ilfov a rămas blocat pe munte, în abruptul prahovean din Masivul Bucegi, după ce a ales să se ghideze după Google Maps şi nu după traseele marcate. El a cerut ajutorul salvamontiştilor, care l-au recuperat dintr-o zonă stâncoasă de unde nu a mai putut înainta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Salvamont Buşteni, bărbatul în vârstă de 28 de ani din judeţul Ilfov a urcat pe munte către Crucea Eroilor de pe Caraiman, însă în loc să urmărească traseele marcate s-a ghidat după Google Maps.
În primă fază el s-a rătăcit, după care pe munte a început să plouă şi, în condiţiile în care se afla într-o zonă stâncoasă, turistul nu a mai putut înainta.
El a solicitat ajutorul Salvamont, iar salvatorii montani din Buşteni au intervenit pentru a-l coborî cu ajutorul corzilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.