Un accident de circulaţie s-a produs vineri după-amiază în Capitală când un bărbat încă neidentificat a fost omorât pe o trecere de pietoni iar şoferul a încercat să fugă de la accident fiind prins după aproximativ un kilometru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30 în apropiere de Podul Constanţa, la intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi bulevardul Bucureştii Noi din Capitală.

Şoferul, care nu i-a acordat prioritate pietonului, a fugit de la locul accidentului. Martorii le-au relatat poliţiştilor că maşina implicată în incident este un Volkswagen Passat. Un echipaj de la Secţia 5 aflat la câteva zeci de metri de accident a pornit în urmărirea şoferului. După aproximativ un kilometru acesta a hotărât să se oprească.

Între timp, echipajele de prim ajutor de la SMURD au încercat să-l resusciteze pe bărbatul lovit pe trecerea de pietoni însă acesta nu a răspuns manevrelor aşa că a fost declarat decedat.

Poliţiştii îl cercetează pe şofer pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.