Doi tineri din localitatea băcăuană Homocea au murit înecaţi, miercuri dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a căzut în apele unui canal, fiind văzut de către trecători care au sunat la 112. Primele verificări arată că maşina în care cei doi se aflau nu circula pe un drum public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la 112 a fost miercuri dimineaţă, la ora 8:30, de către o persoană care a observat, în apele  unui canal de scurgere a râului Siret, la limita judeţelor Vrancea şi Bacău se observă un autoturism scufundat, din care se vede doar plafonul., conform IPJ Bacău
 

Echipele de salvare ajunse la faţa locului au scos din maşina scufundată doi bărbaţi, a căror identitate a fost stabilită. Este vorba despre Doi tineri cu vârste de 15, respectiv 22 de ani ambii din localitatea Homocea, judeţul Bacău. 
Autoturismul în care cei doi se aflau este înmatriculat în Finlanda. Primele date arată că maşina nu se afla pe un drum public. Poliţia a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările în care autoturismul a ajuns în apă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.