O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs joi după amiază în judeţul Argeş, unde autoturism a intrat în coliziune cu o autoplatformă cu remorcă, pe care erau transportate cu autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier s-a produs în localitatea Drăganu, satul Prislop. Intervin pompierii de la Detaşamentele Piteşti şi Bradu.
Primele informaţii de la faţa locului arată că salvatorii au identificat 4 victime, două din autoturism şi celelalte două din autoplatforma care transporta maşini.
În autoturism a fost găsită o femeie de aproximativ 60 de ani, care nu mai prezenta semne vitale. Al doilea ocupant al autoturismului a fost găsit rănit, însă conştient, fiind preluat de către echipajele medicale. 
Cele două persoane din transportor nu prezintă leziuni grave, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. 
La locul accidentului intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, două ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.