Pompierii din Argeş au salvat o barză care rămăsese prinsă la mare înălţime, între firele de curent electric. Pasărea este rănită, având un picior rupt, şi va fi dusă la un veterinar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pompierii de la Detaşamentul Piteşti au intervenit pentru a salva o barză prinsă între firele de electricitate pe strada Octavian Goga, în localitatea Geamăna. O persoană care a observat pasărea blocată a sunat la 112 şi a cerut ajutor.
„La faţa locului pompierii au constatat că nu exista curent pe firele de curent electric, s-au urcat până la barză cu ajutorul scării, au eliberat-o, ulterior transportând-o pentru acordarea de îngrijiri medicale” au declarat oficiali di cadrul ISU Argeş.
Conform salvatorilor, barza salvată are un picior rupt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.