Poliţiştii din Argeş au făcut publice, joi, fotografia şi semnalmentele unei adolescente în vârstă de 13 ani care a plecat de acasă către şcoală, în comuna Vlădeşti, dar nu a mai ajuns la cursuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung desfăşoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei PUIU ANDRA ELENA, de 13 ani, care a plecat de la domiciliul său din Vlădeşti, către şcoala din aceeaşi localitate şi nu a ajuns la orele de curs. Semnalmente:  aproximativ 1,60- 1,65 m înălţime, 55 de kg, constituţie atletică, ochi negri, păr negru, de lungime medie, faţa ovală”; a transmis, joi, Poliţia judeţeană Argeş.
La momentul plecării fata purta jeans albaştri, bluză de culoare verde cu desen în zona pieptului, ghete negre cu şiret.
Persoanele care pot oferi informaţii despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.