Un bărbat de 59 de ani din localitatea arădeană Sântana a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi violat şase copii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani într-o singură seară, în decurs de o oră şi jumătate. Suspectul s-ar fi răzbunat în acest fel pe părinţii copiilor pentru neînţelegeri mai vechi cu aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat de presă remis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, procurorii au început urmărirea penală a unui localnic din oraşul Sântana.

Este vorba de un bărbat de etnie romă în vârstă de 59 de ani, acuzat că în seara zilei de 2 martie a violat şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani.

”Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că în intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreţinut relaţii sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste între 8 şi 12 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, precizează comunicatul.

Conform sursei citate, procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea a şase infracţiuni de viol în formă agravată.

Judecătorul a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o durată de 30 de zile.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că bărbatul şi-ar fi justificat faptele prin faptul că era în conflict cu părinţii copiilor şi ar fi dorit să se răzbune pe aceştia. Familiile copiilor locuiesc în vecinătate şi sunt tot de etnie romă.

Suspectul i-ar fi luat de copii şi i-ar fi dus la el acasă, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale.

Părinţii au mers cu copiii la medicii legişti pentru a obţine certificate medicale care să ateste abuzurile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.