Patruzeci de persoane, angajaţi ai unui magazin Mega Image din Ploieşti şi clienţi ai acestuia, au fost evacuate de urgenţă, joi după-amiază, din incinta supermarketului, după ce un autoturism a derapat, a rupt o ţeavă de gaze, iar prin gurile de aerisire ale clădirii în care funcţionează magazinul au intrat gaze. Pompierii prahoveni au instituit, în zonă, un perimetru de protecţie în care au interzis accesul până când reprezentanţii companiei care furnizează gaze naturale opresc alimentarea în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, 20 de angajaţi şi 20 de clienţi ai unui magazin situat în cartierul de vest din Ploieşti au fost evacuaţi de urgenţă, joi după-amiază, după ce o maşină a derapat şi rupt o ţeavă de alimentare cu gaze naturale, iar prin gurile de aerisire ale clădirii în magazin se infiltrau gaze.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Ţeava de alimentare cu gaze, care are grosimea de un ţol, a fost ruptă după ce un autoturism a derapat şi a acroşat-o.

Pompierii prahoveni au instituit în zonă un perimetru de protecţie în care este interzis accesul, iar o echipă a companiei care asigură furnizarea de gaze naturale în Ploieşti este aşteptată să sosească la locul incidentului pentru a opri alimentarea cu gaze a conducteii avariate.

Magazinul din care au fost evacuate cele 40 de persoane aparţine lanţului Mega Image.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.