Traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa este aglomerat duminică după-amiază, iar la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de maşini care se întinde pe aproximativ 250 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de maşini în mişcare, care se întinde pe aproximativ 200-250 de metri. 

Şoferii pot trece liber prin staţia de taxare de la Feteşti, putând achita taxa de pod înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24.00, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS la numărul 7577, reaminteşte Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este aglomerat şi pe DN 39 Mangalia-Constanţa, la ieşirea din staţiunea Eforie Nord spre Agigea şi la Agigea, unde se fac lucrări de reabilitare a podului, două dintre cele patru benzi fiind închise.

Peste 70.000 de turişti îşi petrec weekendul pe litoral, printre cele mai căutate staţiuni aflându-se Mamaia, Vama Veche şi Venu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.