O adolescentă de 17 ani din judeţul Prahova a fost dată dispărută după ce a plecat, marţi dimineaţă, din comuna Gherghiţa spre liceul din Ploieşti unde învaţă şi nu s-a mai întors. Ea ar fi vorbit cu familia în cursul după-amiezii de marţi, spunând că este într-o staţie de microbuze pentru a merge acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Prahova a anunţat, miercuri, că poliţiştii de la Secţia de Poliţia Rurală Pucheni au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 22.30, 
că o adolescentă de 17 ani din comuna Gherghiţa a plecat de acasă şi nu a mai revenit.
 
Ioana Gabriela Chirilă ar fi plecat marţi, în jurul orei 10.30, către liceul din municipiul Ploieşti unde este elevă. 
 
Ultima conversaţie purtată cu familia ar fi fost în jurul orei 17:30, când ea a spus că se afla în staţia de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă, spun reprezentanţii Poliţiei Prahova.
 
La momentul dispariţiei, adolescenta purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă şi adidaşi negri.
 
Ea are 1,70 metri înălţime, greutate - circa 55 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung, drept, ochi căprui.
 
Persoanele care pot oferi detalii despre adolescentă sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.