Un adolescent în vârstă de 16 ani este căutat de poliţişti, după ce a plecat din internatul unui colegiu din Caracal şi nu a mai revenit, fără a da vreun semn sau a spune unde merge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, joi, un bărbat de 43 de ani din comuna Scărişoara, judeţul Olt, a sesizat faptul că fiul său, Denis Bernando Naidin, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinaţie necunoscută.
 
Poliţiştii au stabilit în urma primelor verificări că joi, în jurul orei 7.20, băiatul a strâns hainele pe care le avea, le-a pus într-un troler albastru şi a plecat din incinta internatului. Adolescent are o înălţime de 1,70 metri, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică.
 
În momentul plecării el purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde şi pantofi sport albi, având şi trolerul respectiv.
 
Poliţiştii au început activităţile de căutare a tânărului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.