Un sultan malaezian a primit cadou de ziua lui o replică în mărime naturală a maşinii personajului Fred Flintstone din serialul de televiziune animat „Familia Flinstone/ The Flintstones” (1960), a cărui acţiune este plasată în epoca de piatră, scrie AFP.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sultanul Ibrahim Sultan Iskandar al Johor, unul dintre cei mai influenţi şi înstăriţi lideri de stat din Malaezia, a primit cadoul în această săptămână, din partea unui membru al familiei regale. 

Deşi respectă îndeaproape modelul maşinii lui Fred Flintstone, maşina sultanului are, totuşi, un motor. În serialul animat, produs de compania Hanna-Barbera, maşina din piatră şi lemn nu are motor, Fred Flintstone alergând pentru a o pune în mişcare.

„Yabba, dabba, doo", a arătat un mesaj publicat luni pe pagina de Facebook a sultanului, care a folosit expresia preferată a personajului Fred, pentru a anunţa că a primit acest cadou din partea prinţului moştenitor al statului Pahang.

„Spre deosebire de original, această versiune în lucru a maşinii lui Fred Flintstone are propriul motor, ceea ce înseamnă că şoferul şi pasagerul nu vor trebui să se bazeze pe propriile lor picioare pentru a se deplasa cu aceasta”, a mai arătat mesajul publicat pe Facebook.

Manjit Abdullah, un reprezentant al prinţului moştenitor al Pahang, care i-a adus maşina sultanului, a spus pentru AFP că acesta a fost un cadou târziu pentru ziua lui de naştere, pe care o sărbătoreşte în luna noiembrie. 

Această maşină se adaugă unei colecţii impresionante pe care o deţine sultanul, care include Rolls-Royce-uri şi vehicule vintage cu trei roţi.

„The Flintstones” (1960) este animaţia preferată a sultanului, care a construit şi o casă inspirată din aceasta, în oraşul Mersing, unde se va afla şi maşina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.