William Christopher, cel care a interpretat rolul preotului Mulcahy în serialul "M.A.S.H", a murit, sâmbătă, după o lungă luptă cu cancerul, la vârsta de 84 de ani, a confirmat agentul său pentru Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a murit în locuinţa sa din Pasadena, cu soţia alături, la ora 5.10, în ajunul Anului Nou, a spus agentul său. El a fost diagnosticat în urmă cu un an jumătate şi a răspuns bine la tratament până acum o lună, când boala a recidivat. 

"Acum două săptămâni, starea sa s-a înrăutăţit", a declarat agentul. "A început să se simtă rău săptămâna aceasta acasă şi s-a stins fără dureri în această dimineaţă (sâmbătă, n.r)". 

Loretta Swit, actriţa din serialul "M.A.S.H", care a interpretat-o pe maior Margaret "Hot Lips" Houlihan, a declarat: "Dragul nostru Bill şi bunătatea sa sunt un argument că Raiul există. Nu l-am auzit niciodată plângându-se sau să-şi iasă din fire. Toată lumea îl adora. Avea un adevărat simţ al umorului şi era un mare om (...). A fost cea mai bună distribuţie cunoscută vreodată. I-a făcut pe mulţi să meargă la biserică mai des cu interpretarea sa".  

Actorul a jucat în mai multe show-uri de televiziune precum "The Patty Duke Show" şi "Good Times", înainte de rolul soldatului Lester Hummel din "Gomer Pyle, U.S.M.C". Mai târziu a devenit preotul Francis Mulcahy din "M.A.S.H", în 1972, personaj pe care l-a interpretat până la sfârşitul serialului, în 1983. A reluat rolul în continuarea sitcomului "After M.A.S.H" din 1983 până în 1985. 

Ultima dată, William Christopher a apărut în mai multe episoade din "Days of Our Lives", în 2012. 

Moartea sa survine la un an după ce colegul său din serial, Wayne Rogers a murit la vârsta de 82 de ani în ajunul Noului An, în 2015. Actorul i-a supravieţuit soţiei Barbara şi celor doi fii, John şi Ned. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.