Actorul Will Ferrell a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a suferit un accident de maşină, în comitatul Orange din statul american California, scrie The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Will Ferrell, în vârstă de 50 de ani, s-ar fi aflat într-un SUV condus de un şofer profesionist când vehiculul s-a răsturnat. Doi alţi pasageri se aflau în autoturism. 

Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul ori locale 23.00. Actorul se întorcea de la un eveniment al „Funny or Die” – un website cu scheciuri pe care el l-a înfiinţat alături de Adam McKay şi Chris Henchy.

Martori la accident au declarat pentru TMZ că maşina în care se afla Ferrell a fost izbită de o altă maşină. Toţi pasagerii au fost transportaţi de urgenţă la spital. 

Potrivit TMZ, Ferrell a părăsit între timp spitalul şi nu a suferit răni grave.

Will Ferrell a fost fotografiat imediat după incident, vorbind la un telefon mobil, în jurul lui aflându-se pompieri. 

Născut pe 16 iulie 1967, Will Ferrell este un actor american care a devenit cunoscut în anii '90, atunci când a completat distribuţia show-ului „Saturday Night Live”. S-a remarcat apoi în comedii precum „Old School”, „Elf”, „Anchorman”, „Talladega Nights”, „Stranger than Fiction”, „Blades of Glory”, „Semi-Pro”, „The Other Guys”, dar şi „Zoolander” şi „Step Brothers”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.