Viaţa cântăreţului spaniol Julio Iglesias va fi transpusă într-un serial produs de Disney, bazat pe memoriile scrise de fostul reprezentant al artistului, potrivit El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney Media Distribution Latin America a anunţat la Los Angeles că a intrat în posesia drepturilor de autor ale cărţii „Secretos confesables”, memoriile fostului reprezentant al artistului, Alfred Fraile.

Proiectul este gândit ca un serial cu 13 episoade.

După ce cariera lui de portar la Real Madrid a fost oprită de un accident rutier, Julio Iglesias s-a îndreptat spre muzică, iar Fraile i-a fost alături. El a lucrat cu artistul timp de 15 ani, în care cântăreţul a devenit cunoscut la nivel mondial.

Acest proiect vine după ce Disney Media Distribution Latin America a produs în 2015 un serial despre viaţa cântăreţului mexican Juan Gabriel, care a generat cifre importante de audienţă pentru Telemundo, care l-a difuzat. Aceeaşi companie a produs „El Rey”, un serial de 13 episoade despre cântăreţul mexican José Alfredo Jiménez, şi a cumpărat drepturile de distribuţie internaţională a serialului biografic despre Diego Maradona, pe care Amazon Prime Video l-a aprobat recent.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat peste 60 de albume de studio, care au fost vândute în mai mult de 300 de milioane de copii pe plan mondial. 

A fost recompensat cu un premiu Grammy, în 1988, şi a colaborat, între alţii, cu Diana Ross, Willie Nelson, Frank Sinatra şi Luciano Pavarotti. Din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007). Anul trecut, o analiză ADN a demonstrat că interpretul spaniol are un fiu în vârstă de 40 de ani, în Valencia.

În septembrie 2018, Iglesias va porni într-un nou turneu mondial, care va debuta în Uzbekistan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.